Archive for 2009

noviembre 30th, 2009

ciclorama, ciclomatografia, biciclocine

Posted in biciosxs, vídeos by Sebas

NO SABIAMOS COMO PONERLO:

el caso es que es un ciclo de filmes de índole bicicletocentrista. Acompañado de un papeo ligero, para que el ruido de la cuchara no moleste a los espectadores.

ciclo de cine de bicis cada martes a las 20:32

ciclo de cine de bicis cada martes a las 20:32

noviembre 20th, 2009

Ara que arriba el fred, nou horari del taller!

Posted in bicicletas, taller by biciosxs

Si voleu reparar les vostres bicicletes, intercambiar peces, adquirir o compartir conéixement biciclístics, o simplement gaudir de la companyía d’altres persones interessades a més no poder per les bicicletes i derivats, només teniu que apropar-vos al Taller de Bicis i altres Invents en el seu nou horari:

Dissabtes de 18h a 21h

Per més informació sobre el taller de bicis, el seu funcionament i els possibles canvis d’horari, sempre heu d’acudir a la pàgina informativa del Taller de Bicis!

.

octubre 17th, 2009

¿publicidad de coches o plástica de la bici? Ud. elige

Posted in bicicletas, biciosxs, vídeos by Sebas

octubre 17th, 2009

Manos en la MASA CRITICA

Posted in agenda, biciosxs by Sebas

masa-critica-nit-danimes-092 A disfrazarse, a pedalear, de fiesta y a liarla.

Grandes premios a la bicicleta mas disfrazada.

Concurso de habilidades:

-Premio a quien pueda hacer un tequilazo pedaleando

-Premio a quien toque Enter Sandma, en guitarra, mientras pedalea con los ojos cerrados.

Videos: Pornografía ciclística

Música: Dj Txupito, Dj Pedal, Dj Sillin Corto, Dj Calapies, Dj Polpacio.

junio 22nd, 2009

Sorteig Bicicleta Fira d’Arts de Carrer de Roketes

Posted in agenda, bicicletas, conciertos by biciosxs

Aquest dissabte 27 de juny, durant la Fira d’Arts de Carrer de Roketes (http://www.roketesalcarrer.org), es farà el sorteig d’aquesta bicicleta.

Bici Sorteig Fira d'Arts de Carrer de Roketes

Bici Sorteig Fira d'Arts de Carrer de Roketes

Els diners recaptats serviran per mantindre l’esperit autogestió de la Fira i de gratuïtat dels seus espectacles. Podeu aprovar-vos a l’Ateneu Popular de Nou Barris a comprar les vostres participacions o fer-ho durant la Fira d’Arts!

junio 10th, 2009

Ciclonudista Mundial a Barcelona

Posted in agenda by biciosxs

El Col.lectiu Ciclonudista Barcelona ens porta la Ciclonudista Mundial d’aquest any!!!

El proper 13 de juny, dissabte a les 17h. a plaça Universitat de Barcelona, des d’allí es voltarà per la ciutat fins arribar a la platja propera al Fòrum. Porta’t el berenar, i tot allò que creguis convenient. No cal banyador!

Engalana la teva bicicleta i el teu cos amb els colors i lemes reivindicatius més oportuns a l’efecte. Solx, amb la colla i la familia fins a formar una massa ciclista intergalàctica doncs a tot el Món ens manifestem.

Més información a www.ciclonudista.net

“DESPULLADES PER LA JUSTÍCIA ALS CARRERS, FINS A LA PACIFICACIÓ DEL TRANSIT”

Justícia als carrers, això és el que demanem amb ferma convicció i molt de debò, però alhora amb simpatia, passant una bona estona. Els cotxes ens imposen la seva llei: velocitat, prepotència, “mal fum” i violència. Per això al desplaçar-nos amb bicicleta cada dia per la ciutat convertim la nostra mobilitat en un acte de desobediència quotidià. Si a més, ens manifestem en bicicleta i nus convertim la desobediència en una protesta exemplar.

Denunciem que els nostres carrers han estat segrestats pel cotxe privat que col·lapsa la ciutat, degenerant-la en un lloc hostil i perillós. El cotxe mata i la seva impunitat ens escandalitza. Massa interessos de multinacionals bel·licistes del petroli i de l’automòbil es veuen amenaçats si això es qüestiona. I som les ciclistes les que ens veiem qüestionades dia a dia per la manca de convivència als nostres carrers dominats pel vehicles motoritzats privats. Cal urgentment pacificar el transit.

Proposem un model de ciutat on les persones recuperin el seu espai, on es redueixin les necessitats de desplaçament, on per damunt de tot es respecti el vianant (que tothom ho és) i on la mobilitat es basi en els mitjans de transport públic, els menys contaminants i eficaços. En aquest model les ciclistes no ens hauríem de veure enfrontades amb els vianants en l’us de l’espai public,la bici pot conviure amb el transit rodat sense estar obligada al guetos circulatoris que es els carril-bici.

Per què amb bicicleta? La bicicleta és un mitjà de transport urbà eficient, saludable, ecològic i divertit. És una icona, un símbol de llibertat i un instrument pràctic de transformació social. No paga taxes, no consumeix petroli, no col·labora amb el creixement destructor ni amb la guerra global.

Per què despullades? Perquè ens sentim nues davant el tràfic, per la manca de respecte dels conductors i la manca d’interés dels governants. Amb la nostra nuesa fem visible la fragilitat de les nostres “carrosseries” (el nostre propi cos). A més a més mostrem el nostre cos amb naturalitat, trencant el pudor, subvertint tabús respecte al nostre físic imposats per la moda i l’avarícia de la indústria transnacional tèxtil. En definitiva, ens enfrontem al tràfic urbà amb el cos nu sobre la bicicleta com la millor forma de defensar la nostra dignitat i de viure la lluita social.

Allibera la teva ment i el teu cos!
Gaudeix d’un passeig únic pel centre de la teva ciutat!
Amunt els indis metropolitans!
Fora la roba i visca la bici!
Sense cotxes i sense fums!
Llarga vida als Col·lectius Ciclonudistes!
Justícia als carrers!

marzo 1st, 2009

Trueque en el Taller de Bicis

Posted in biciosxs by biciosxs

trueque-taller-bicis .

febrero 15th, 2009

El Encuentro Biciclístico en imágenes

Posted in biciosxs by biciosxs

Después de que hayan pasado ya unos meses desde que se celebró el Encuentro Biciclístico, cumplimos lo acordado y ponemos a vuestra disposición las fotografías de aquellos tres intensos días.

Para poder contemplarlas todas sólo tendréis que acceder al álbum de Encuentros Biciclísticos que esperamos se vaya ampliando:

http://www.flickr.com/photos/biciosxs/sets/72157614568106106

Si tenéis fotografías o vídeos del Encuentro Biciclístico no dudéis en contactar con lxs Biciosxs para hacérnoslas llegar, gracias!

febrero 1st, 2009

Es el “bicycle” de Alex Marco

Posted in biciosxs by biciosxs

Si algo unió a las personas que participaron en el Encuentro Biciclístico más aún que las propias bicicletas, fue sin duda la canción de Alex Marco “Es el bicycle“. Esta olvidada canción tuvo una gran acogida entre lxs biciclistas que allí nos encontrábamos. . Tanto que podríamos decir que se convirtió en todo un himno del encuentro.

bicycle-portada.jpg

More

enero 8th, 2009

PIC Biciosxs a Can Masdeu

Posted in agenda, biciosxs by biciosxs

PIC Biciosxs

Diumenge 11 de Gener de 2009!

11.00-14.00 taller de autoreparació de bicis: porta la teva bici per arreglr-la, tunejar-la o afinar-la
12.00 ruta per la masia
14.30 dinar
17.00 oda bicivideogràfica: Exploració performàtica de la bicicleta – material para friclistes
17.30 jam session bicivideogràfica
18.30 pel·lícula sobre les dues rodes
20.30 petons, abraçades i comiat

Més informació a:
http://www.canmasdeu.net/wp/?page_id=48〈=ca .