Archive for 2010

diciembre 20th, 2010

Ens volen fer fora!

Posted in biciosxs, taller by biciosxs

L’any 2005 començava al barri un projecte d’autoreparació de bicicletes, primer al carrer i després okupant el solar que dóna vida al taller de biciosxs. Un taller obert a tothom, que no funciona amb diners sinó amb trocs materials o personals; un punt de trobada per les ciclistes que no es volen sotmetre a la dictadura del cotxe i de l’asfalt. Ara, cinc anys després, ens volen fer fora i destruir l’espai i el que s’ha generat en aquest durant un llarg temps. I nosaltres no volem marxar, ni volem callar.

El solar de Joaquim Valls 137 va estar abandonat durant més de deu anys i les administracions no van fer res. L’estat penós de l’espai perjudicava al veïnat i les administracions callaven. Finalment, l’any 2004, José Moral i la seva empresa Ginkoplanet –una de les immobiliàries amb més beneficis en el seu sector- compra el terreny. Ara si, l’administració s’afanya perquè aquest empresari sense escrúpols pugui construir pisos de luxe que ni volem, ni necessitem, ni podem pagar.

Ara mateix ens volen fer fora a nosaltres, però sabem que fa temps que s’intenta destruir tot allò que genera espais de llibertat al marge de la societat de consum. A Barcelona tot val molt i no hi cap res, i Nou Barris n’és un exemple. Fa temps que s’intenta destruir el teixit associatiu, que és menysté als col•lectius, que no s’escolta a les veïnes. . I estem fartes i enfadades.

La ciutat que volen els polítics ofega a la gent. I la gent necessita obrir escletxes per respirar. Escletxes en forma de tallers de bicicletes, de centres socials, d’habitatges dignes, d’horts veïnals. Per això seguirem aquí, en aquest espai o en un altre. Continuarem obrint escletxes.

Col·lectiu Biciosxs

diciembre 11th, 2010

5é Aniversari del Taller de Bicis

Posted in biciosxs, taller by biciosxs

Ja fa 5 anys des de que el Taller de Bicis va decidir traslladar les seves activitat al solar abandonat situat al carrer Joaquim Valls 137. Durant tot aquest temps, han estat moltes les situacions que hem hagut d’afrontar, però un cop passades, continuem endavant amb aquest projecte d’autoreparació de bicicletes, basat en l’intercanvi.

Per aquest espai, recuperar pel i per al barri, han passat ja moltes persones, i hem tingut la sort de que un bon número han decidit fer-nos companyia, formant part d’aquest col·lectiu.

Com cada any, plantarem cara al fred i continuarem obrint les portes dimarts i divendres, tot i que enguany, la climatologia no sigui l’única que ens ho vol posar difícil, la gent que acudeix al Taller, i recolza les nostres iniciatives, ens permet entrar en calor.

Us esperem al Taller!

noviembre 26th, 2010

Valoració de la Jornada per la Defensa

Posted in biciosxs, conciertos, taller by biciosxs

El passat dissabte, el Taller de Bicis i Altres Invents va cel·lebrar una jornada en defensa de l’espai. Volem agrair a totes les persones que es van apropar a qualsevol hora del dia, en espacial a aquelles que d’una manera o un altre ens van fer gaudir amb les seves col·laboracions.

jornada-defensa-taller1

El Taller continua endavant, amb energies renovades, gràcies a les demostracions d’afecte i proximitat que rebem. En breu cel·lebrarem el 5é Aniversari del Taller en el seu emplaçament actual i desitgem que continueu apropant-vos a reparar les vostres bicicletes!

El Taller és queda!

noviembre 15th, 2010

Jornada per a la Defensa del Taller

Posted in agenda, biciosxs, conciertos, taller by biciosxs

cartell-taller-bicis-20n

El proper dissabte 20 de Novembre a partir de les 11 del matí, i durant tot el dia, tindrà lloc una Jornada per a la defensa del Taller de Bicis!

Jocs al carrer, mecànica, dinar popular (si vols, complementa el nostre menú!), sobretaula per parlar de la bicicleta i els col·lectius que giren en torna a ella, tallers, espai obert per a que, qui vulgui, pugi compartir coneixements, concert, projeccions, etc..

T’esperem al Taller de Bicis! .

julio 25th, 2010

Aquest estiu, el Taller de Bicis amplia horari!

Posted in agenda, biciosxs, taller by biciosxs

Aquest estiu el Taller de Bicis de Barcelona Biciosxs obrirà tots els dimarts a més dels ja habituals Tallers de divendres. Així doncs, el nou horari fins a pròxim avís és:

Dimarts y Divendres
de18:00h a 21:00h

Com sempre trobaréu més informació del Taller i els horaris d’apertura a la pàgina del Taller de Bicis!

mayo 17th, 2010

Un Taller sense Eines: Divendres 21 Maig no obrim

Posted in biciosxs, taller by biciosxs

Aquest proper divendres 21 de Maig, el taller de bicis no obrirà les portes en el seu horari habitual de tarda degut a la total manca d’eines per dur a terme les reparacions.

Fem una crida a la solidaritat col·lectiva per fer arribar al Taller i a les seves usuàries totes aquelles eines que no feu us i que al taller serviran per reparar bicicletes i continuar obrint el taller cada divendres defensant la lluita contra l’especulació i proveint de recursos a aquelles persones que volen fer ús de la bicicleta com a mitjà de vida i transport.

Així doncs, insistir en que aquest divendres 21 de Maig el taller no obrirà per a fer reparacions.

marzo 21st, 2010

Nou horari de Primavera 2010

Posted in biciosxs, taller by biciosxs

Coincidint amb el canvi d’estació, el Taller de Bicis canvia el seu horari d’apertura. A partir d’ara, podeu venir a reparar les vostres bicicletes o a conèixer el projecte tots el divendres a la tarda:

Divendres de 18h a 21h

Molt Important: Tot i que l’horari queda fixat als divendres, no podem assegurar l’apertura continuada de manera que és possible que algun divendres el Taller no estigui obert. Si vols canviar aquesta situació no dubtis en contactar amb nosaltres!

Per més informació sobre el taller de bicis, el seu funcionament i els possibles canvis d’horari, sempre heu d’acudir a la pàgina informativa del Taller de Bicis!

marzo 10th, 2010

Neu al Taller de Bicis

Posted in taller by biciosxs

La nevada també ha passat per davant del Taller de Bicis de Roquetes-Verdum!

taller-bicis-nieve

enero 28th, 2010

The Influencers / Bike Kill / Black Label Bike Club

Posted in mecánica, taller by Sebas

Aguante el BikePunk

Los Black Label son una banda norteamericana (USA) que se dedica desde los años 90 a fomentar el uso y la modificación de las bicis como vehículo (nunca mejor dicho ;) para un discurso anti-consumo, anti-capitalista y ecologista contundente y políticamente incorrecto. Además de presentar su trayectoria en el CCCB en el marco del festival, dos de sus miembros estarán dando un taller (completamente gratuito), BarcelonaBlack Label y Biciosxs

 

TALLER a cargo de Dirtyfingers y Doyle del colectivo

Black Label Bike Club(http://blacklabelnewyork.com/)

 El taller tendrá lugar los días 1, 2 y 3 de febrero en el Edificio Fabra i Coats (C. Sant Adrià 20 – Metro L1 Sant Andreu) – Horario: mañana y tarde, por definir. Si alguien quiere o puede empezar antes, que nos lo comunique.

Queremos invitar a todos los amantes de las bicis, del fixing y de las cosas raras a que traigan sus herramientas y creen nuevas bicicletas alternativas junto con los miembros del gang Black Label. Además, tendréis la posibildad de quedaros con las máquinas que resulten del taller.

 Una vez terminado, nos montaremos en las bicis transformadas y nos lanzaremos a la calle a conquistar la ciudad, hasta llegar al lugar del combate final.

 Si teneís una bicicleta inservible, o partes que ya no os sean de utilidad (ruedas, manillar, frenos, etc) y no sabéis que hacer con ellas, estaremos encantados de recibirlas en el almacén donde se realizará el taller o bien en el CCCB los jueves 21 y 28 de febrero (de 18 a 20h)

 Para inscribirse o recibir más información, contactad con Uros: uros@theinfluencers.org 

http://theinfluencers.org/

Sangre, Sudor y Bicis
 Este taller forma parte de la nueva edición del festival The Influencers. 
 The Influencers 2010
4 – 6 de febrero de 2010 / CCCB, Barcelona