Archive for 2018

diciembre 23rd, 2018

Taller de Bicis Tardor-Hivern

Posted in taller by biciosxs

Aquest hivern el taller de bicis tancarà els següents dies:

  • Divendres 21 de Desembre: Tancat
  • Divendres 28 de Desembre: Tancat
  • Divendres 4 de Gener: Tancat

Vine amb roba d’abric i amb ganes d’auto-reparar la teva bicicleta!

I recorda que ara el Taller de Bicis obre les portes a les 17:00h.

julio 26th, 2018

Farigola 24 no marxem!

Posted in biciosxs by biciosxs
Aquí estem Farigola 24, okupant des de fa més de 2 anys una propietat de Núñez y Navarro, gran especulador que s’enriqueix a costa del sostre de la gent. A finals de maig vam rebre una demanda de desnonament. Davant aquesta amenaça, nosaltres tenim clar que: NO MARXEM!
Durant aquest temps hem mantingut viu un espai buit en perill de degradació, un dels pocs edificis del barri que es manté en peu malgrat estar afectat per l’especulació immobiliària, i una de les mostres que ens recorden com era la Vallcarca abans dels enderrocs

Les que vivim aquí no podem assumir els costos d’una vida respectable sota els paràmetres legals. Davant els lloguers abusius i la precarietat laboral, okupar ens permet tenir casa i viure més dignament Estem desafiant la propietat privada d’aquest sistema capitalista que funciona gràcies al fet que uns pocs ho tenen tot, mentre la resta no tenim res. Okupar implica interferir en aquestes propietats, alentir i dificultar el procés a la vegada que creem alternatives.
Alternatives com l’autogestió i l’aprenentatge col.lectiu. Farigola 24 és habitatge; també és un taller d’autoreparació de bicicletes, i disposa d’un espai-gimnàs on actualment es fa autodefensa feminista. A més, durant aquest temps hi ha hagut diverses persones que han utilitzat l’espai: circ, ioga, entrenaments, classes de salsa…

En el context de barri que tenim, aquest moviment per part de NyN representa el final de la dura etapa dels enderrocs, i la posada en marxa de la pròxima: la construcció. Seguirem defensant la Vallcarca que volem, seguirem fermes amb el NO a Núñez y Navarro i el No a l’ESPECULACIÓ. Tenim clar que el nostre crit té força, que no estem soles i que som moltes les que seguim dient:

Prou enderrocs,
cap veïna fora del barri!
Farigola 24 no marxem


farigola
junio 11th, 2018

Taller de Bicis Juny 2018 – TANCAT

Posted in agenda, biciosxs, taller by biciosxs

Aquest juny el taller de bicis tancarà els següents dies:

  • Tots els Divendres de Juny: Tancat

Tornarem a obrir el proper divendres 6 de Juliol 2018 en l’horari habitual.

I recorda que si no indiquem el contrari, el taller de bicis obre tots els divendres!

enero 8th, 2018

Biciosxs es mou i torna!

Posted in biciosxs, taller by biciosxs

Biciosxs canvia d’ubicació i es fusiona amb el taller de bicis de Baikarka. A partir d’aquest divendres 12 a les 16:30h, obrirem conjuntament al carrer Farigola 24, a Vallcarca.

Continuarem treballant per tornar a obrir al CSA La Rampa, però fins que arribi aquest moment, us convidem a vindre a reparar les vostres bicicletes al nou emplaçament.

TALLER DE BICIS
DIVENDRES a les 16:30h
Carrer Farigola 24

biciosxs baikarka