Archive for the biciosxs category

junio 11th, 2019

Biciosxs al Fem Mercat de Vallcarca

Posted in biciosxs by biciosxs

El dissabte 15 de juny Biciosxs estarem en una parada del Fem Mercat de Vallcarca, una iniciativa que promou un consum responsable, ecològic i de proximitat a Vallcarca.

Si vols venir a reparar la teva bicicleta, et deixarem les eines necessàries i t’ajudarem si cal. A més, farem un taller on podràs fer-te el teu cinturó a partir de materials 100% reciclats i 100% de parts de bicicleta. Anima’t, hi serem de les 10:30 a les 14:30 a la placeta del metro Vallcarca.

 

firefox_2019-06-11_13-19-59

junio 1st, 2019

Nou horari de primavera/estiu

Posted in biciosxs by biciosxs

Amb el canvi d’hora, l’arribada de la calor i el poc espai amb ombra al taller, les primeres hores de la tarda a la solana no són sostenibles. Per això, hem decidit canviar l’hora d’obertura del taller de les 17 a les 18.

Per tant, l’horari del taller passa a ser: els divendres de 18:ooh cap endavant*.

El horario del taller es, hasta nuevo aviso: los viernes de 18:00h en adelante.

From now on, we’ll open every Friday from 18:00h on.

 

*L’hora de tancar pot canviar depenent de la gent voluntària que hi sigui i la seva motivació. Normalment no tanquem abans de les 21:30.

julio 26th, 2018

Farigola 24 no marxem!

Posted in biciosxs by biciosxs
Aquí estem Farigola 24, okupant des de fa més de 2 anys una propietat de Núñez y Navarro, gran especulador que s’enriqueix a costa del sostre de la gent. A finals de maig vam rebre una demanda de desnonament. Davant aquesta amenaça, nosaltres tenim clar que: NO MARXEM!
Durant aquest temps hem mantingut viu un espai buit en perill de degradació, un dels pocs edificis del barri que es manté en peu malgrat estar afectat per l’especulació immobiliària, i una de les mostres que ens recorden com era la Vallcarca abans dels enderrocs

Les que vivim aquí no podem assumir els costos d’una vida respectable sota els paràmetres legals. Davant els lloguers abusius i la precarietat laboral, okupar ens permet tenir casa i viure més dignament Estem desafiant la propietat privada d’aquest sistema capitalista que funciona gràcies al fet que uns pocs ho tenen tot, mentre la resta no tenim res. Okupar implica interferir en aquestes propietats, alentir i dificultar el procés a la vegada que creem alternatives.
Alternatives com l’autogestió i l’aprenentatge col.lectiu. Farigola 24 és habitatge; també és un taller d’autoreparació de bicicletes, i disposa d’un espai-gimnàs on actualment es fa autodefensa feminista. A més, durant aquest temps hi ha hagut diverses persones que han utilitzat l’espai: circ, ioga, entrenaments, classes de salsa…

En el context de barri que tenim, aquest moviment per part de NyN representa el final de la dura etapa dels enderrocs, i la posada en marxa de la pròxima: la construcció. Seguirem defensant la Vallcarca que volem, seguirem fermes amb el NO a Núñez y Navarro i el No a l’ESPECULACIÓ. Tenim clar que el nostre crit té força, que no estem soles i que som moltes les que seguim dient:

Prou enderrocs,
cap veïna fora del barri!
Farigola 24 no marxem


farigola
junio 11th, 2018

Taller de Bicis Juny 2018 – TANCAT

Posted in agenda, biciosxs, taller by biciosxs

Aquest juny el taller de bicis tancarà els següents dies:

  • Tots els Divendres de Juny: Tancat

Tornarem a obrir el proper divendres 6 de Juliol 2018 en l’horari habitual.

I recorda que si no indiquem el contrari, el taller de bicis obre tots els divendres!

enero 8th, 2018

Biciosxs es mou i torna!

Posted in biciosxs, taller by biciosxs

Biciosxs canvia d’ubicació i es fusiona amb el taller de bicis de Baikarka. A partir d’aquest divendres 12 a les 16:30h, obrirem conjuntament al carrer Farigola 24, a Vallcarca.

Continuarem treballant per tornar a obrir al CSA La Rampa, però fins que arribi aquest moment, us convidem a vindre a reparar les vostres bicicletes al nou emplaçament.

TALLER DE BICIS
DIVENDRES a les 16:30h
Carrer Farigola 24

biciosxs baikarka

septiembre 11th, 2017

Tallers al Setembre

Posted in agenda, biciosxs by biciosxs

Aquest setembre tenim previst tornar a obrir el Taller de Bicis, però per tal d’oferir-vos el millor espai possible, no us podem confirmar la data de reobertura.

Així doncs, fins nou avís, el taller de bicis romandrà tancat els dijous.

febrero 9th, 2017

Tallers d’Autoreparació de Bicis a Barcelona

Posted in bicicletas, biciosxs, taller by biciosxs

¡El tallers d’autogestió de la bicicleta tornen a Barcelona! En els darrers mesos s’han anat obrint nous tallers fins trobar-nos en la situació actual en la que pots reparar la teva bici quasi cada dia de la setmana!

També s’han anat repartint per diferents zones com Gràcia, Vallcarca, l’Eixample que al sumar-s’hi als actuals de l’Hospitalet i Nou Barris han omplert el mapa de punts d’auto-reparació.

Tots aquests tallers estan oberts a la participació i us hi esperen tant per reparar la vostra bicicleta com per ajudar a d’altres persones a fer-ho. I si us passa pel cap obrir un nou taller contacteu-hi i us ajudarem a fer-ho realitat!

Podeu consultar les adreces i els horaris a http://biciosxs.noubarris.org/altres-tallers-bicis.

 

octubre 20th, 2015

La Rampa en perill! Aturem el desallotjament!

Posted in biciosxs by biciosxs

Okupat i en funcionament des que el 15 d’octubre de 2011 vam prendre els carrers i vam decidir passar de la indignació a l’acció, el Centre Social Autogestionat La Rampa es troba ara en perill de desallotjament.

L’Edifici 15-O, ubicat al barri de Verdum de Barcelona i rebatejat fa més d’un any com a CSA La Rampa, és un projecte assembleari i autogestionat que funciona basant-se en els valors de respecte, suport mutu, antisexisme, antiracisme i antiespecisme. A més a més, els pisos superiors allotgen una iniciativa de vivenda social per famílies precàries que també es troba en perill, tot i que forma part d’un procès judicial independent.

Entre les moltes activitats que s’hi han dut a terme durant aquest temps destaca el Taller d’auto reparació de bicicletes Biciosxs, que porta més de 9 anys obert al barri, que compta amb un ampli suport veïnal i associatiu i que ja ha sigut desallotjat anteriorment de dos espais que avui dia continuen buits i abandonats. A més, l’espai musical de la La Rampa ha allotjat concerts solidaris amb infinitat de causes i ha rebut la visita de desenes de bandes internacionals.

El passat 21 de juliol l’empresa propietària de l’espai, dedicada a l’especulació immobiliària i actualment en bancarrota, Attikon Heritage SL, va perdre un judici sobre execució hipotecària davant de Caja Rural.

La conseqüència immediata d’això és que el pròxim dia 6 de novembre l’espai on s’ubica La Rampa sortirà a subhasta, convertint-se de nou en carronya pels especuladors i donant-nos un marge escàs de temps abans que es faci efectiu el desallotjament.

Des de l’assemblea del Centre Social així com des de les moltes persones que fem servir i estimem aquest projecte volem enviar un missatge molt clar: no permetrem que ens facin fora per deixar un altre espai mort en un barri que ja està fart d’especulació, de desnonaments i d’edificis tapiats.

La Rampa i Biciosxs es queden al barri!

Estigueu atentes a les properes convocatòries!

Si pertanys a un col·lectiu, associació o entitat i vols explicitar el teu suport, envia’ns un mail csalarampa@riseup.net

https://csalarampa.noblogs.org/resistencia/

julio 12th, 2015

5 Bárbaros en la Cabeza a Biciosxs

Posted in biciosxs, conciertos by biciosxs

El passat dijous 2 de juliol vam poder compaginar el Taller de Bicis i compartir espai amb l’emissió en directe del programa de ràdio 5 Bárbaros en la Cabeza.

5belc

Si voleu escoltar el programa de ràdio, podeu fer-ho al seu podcast: http://podcast.radiobronka.info/?p=7773.

Des de Biciosxs només podeu estar agraïts per fer-nos passar una bona estona amb el seu programa (que cada dijous intentem sintonitzar durant el taller), la seva companyia i el menjar i beure amb que van obsequiar a qui es va apropar a l’emissió!

5belac

junio 5th, 2015

Paradoxus Luporum Biciosxs

Posted in biciosxs by biciosxs

El pasado viernes 31 de octubre tuvimos la suerte de organizar un concierto con dos excepcionales cantautorxs como son Petaluda en Elm Street y Paradoxus Luporum.

De la actuación de Paradoxus, Palmira nos hizo llegar unas fotos de las que queremos compartir una y aprovechar para agradecerle nuevamente el detalle.

paradoxus

Y siguiendo con él, hace pocos días Paradoxus nos alegró al publicar un vídeo en el que interpreta la canción No me eduquéis ataviado con una camiseta de biciosxs:

Esperamos poder disfrutar nuevamente de su directo y hasta entonces seguiremos escuchando sus canciones.