Joaquim Valls 137. Tres anys desallotjat, tres anys buit

Escrito el 5 abril 2014 por biciosxs | biciosxs

Avui ja es compleixen tres anys del desallotjament del Taller de Bicis ubicat al carrer Joaquim Valls 137. Des d’aleshores, l’espai ha quedat buit i sense ús, mentre que el col·lectiu ha continuant obrint a altres indrets fins a l’actual emplaçament al carrer Joan Riera posant a la pràctica el lema de que podran desallotjar les nostres cases però mai desallotjaran les nostres idees.

Hem volgut celebrar aquest aniversari penjant una pancarta que recorda a veïnes i veïns el que ja saben, que on abans hi havia un espai obert i útil pel barri ara només hi ha runa i rates.

tresanysbuit

Es curiós com que, tan bon punt comences a fer memòria, veus que Joaquim Valls 137 no és una excepció, i ben a prop podem trobar altres espais que fins que van ser desallotjats complien una funció al barri com la Casa del Subidón al mateix carrer o el CSO Tres Voltres Rebel al carrer Argullós.

altresespais

Esperem que la Justicia, que va dictan sentencia, i Constrak SL, l’empresa que va posar la demanda, també estiguin celebrant l’absurd d’aquesta situació.


Both comments and pings are currently closed. RSS 2.0

Comments are closed!