El Taller de Bicis és del Barri!

Taller de Bicis del Barri

Els veïns i veïnes que autogestionem el Taller de Bicis del carrer Joaquim Valls 137 ens hem assabentat darrerament que l’ajuntament ha concedit el permís d’obres a l’empresa CONSTRAK, S.L per construir-hi un edifici de tres habitatges, fet que considerem molt greu perquè amenaça l’existència del taller i pot implicar la destrucció de tota la feina que hem realitzat durant els últims tres anys.

L’any 2005 es posava en marxa un projecte col.lectiu: un taller de reparació de bicicletes. Un taller de reparació d’una zona abandonada i degradada durant quinze anys. Un taller de reparació dels carrers sotmesos a la dictadura dià ria del cotxe. Un taller de reparació del paper de ciutadà -cívic-elector-consumidor que ens tenen reservat. Un taller de reparació de la vida sotmesa al negoci i al mercat. Un taller autogestionat pel barri i per al barri que funciona sense diners. Un taller que compartim nens, nenes, joves i grans i on aprenem conjuntament. Un taller que està més viu que mai.

Tres habitatges a canvi d’un espai que ara és de tots, tres habitatges que no podrem pagar, tres habitatges que enriquiran als de sempre. No necessitem més pisos, necessitem espai per viure. No permetrem que ens facin fora. Exigim a l’ajuntament que retiri el permís de destrucció del taller. Exigim a l’ajuntament una gran plaça al costat del taller. Demanem tot el suport a veïns i veïnes, col.lectius i entitats per tal de defensar aquesta agressió.

El taller de bicis és queda, ja n’hi ha prou d’especulació.

Una respuesta a “El Taller de Bicis és del Barri!”

  1. Todo el apoyo al taller de lxs Biciosxs de parte de la Saltada Popular. Por la libre circulación de las personas y lxs animales en la ciudad!!

    Salud & DIY