Joaquim Valls 137. Three years evicted, three years empty

Avui ja es compleixen tres anys del desallotjament del Taller de Bicis ubicat al carrer Joaquim Valls 137. Des d’aleshores, l’espai ha quedat buit i sense ús, mentre que el col·lectiu ha continuant obrint a altres indrets fins a l’actual emplaçament al carrer Joan Riera posant a la prà ctica el lema de que podran desallotjar les nostres cases però mai desallotjaran les nostres idees.

Hem volgut celebrar aquest aniversari penjant una pancarta que recorda a veïnes i veïns el que ja saben, que on abans hi havia un espai obert i útil pel barri ara només hi ha runa i rates.

tresanysbuit

Es curiós com que, tan bon punt comences a fer memòria, veus que Joaquim Valls 137 no és una excepció, i ben a prop podem trobar altres espais que fins que van ser desallotjats complien una funció al barri com la Casa del Subidón al mateix carrer o el CSO Tres Voltres Rebel al carrer Argullós.

altresespais

Esperem que la Justicia, que va dictan sentencia, i Constrak SL, l’empresa que va posar la demanda, també estiguin celebrant l’absurd d’aquesta situació.